Garda merr zyrtarisht në ruajtje SPAK-un dhe GJKKO-në. Sot seanca për incineratorin e Fierit

Garda e Republikës merr zyrtarisht nga ky 1 shkurt në ruajtje SPAK-un dhe Gjykatën e Posaçme Anti-Korrupsion.

Kjo pasi sot ka hyrë në fuqi vendimi i 7 korrikut të vitit të kaluar të firmosur nga Zëvendëskryeministri i asaj kohe, Arben Ahmetaj.

Ndërkaq në GJKKO sot do të mbahet dhe seanca e radhës për dosjen e incineratorit të Fierit.

Garda merr zyrtarisht në ruajtje SPAK-un dhe GJKKO-në. Sot seanca

Garda merr zyrtarisht në ruajtje SPAK-un dhe GJKKO-në. Sot seanca

spak garda

EMISIONET