Ora Ekonomi

Çdo të hënë ora 22:00

Çdo javë në Ora News, analiza ekonomike e javës, në Shqipëri dhe botë. Të ftuar ekspert të ekonomisë në një debat mbi shifrat ekonomike në vend.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i fundit

Ora Ekonomi – 133 mijë të rikthyer- 13 Tetor 2014

Sipas një studimi të bërë nga INSTAT dhe IOM del se vetëm 8% e 133 mijë emigratëve të rikthyer investojnë në Shpiqëri. Ne “Ora Ekonomi” analizohen arsyet përse 45% e emigrantëve të rikthyer duan të largohen sërisht nga Shqipëria. Te ftuar ne studio me moderator Besart Kadia: Silva Banushi-Drejtore e Pergjithshme e Politikave tr Punesimit. Teuta Grazhdani – IOM. Emira Galanxhi- INSTAT. Dritan Mezini- Rigers Rusi- sipermarres i rikthyer ne shqiperi- albpastrim. Prodhim i RTV Ora News, tetor 2014

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter