computer

Dënohet dhe ish-juristja

Përmes dokumenteve të falsifikura ka arritur të bëhet pronar i 22 mijë metrave katror në zonën e plazhit të vjetër, në lagjen “1 Maji” të qytetit, si dhe tek Uji i Ftohtë i cili arrin në vlerën e tregut mbi 2 milionë euro.

Pas rregullimit të Orës

Bashkia e Tiranës ndërmerr hapat për t’i rikthyer identitetin Monumentit të Pavarësisë.

Zgjedhjet 2015

Koalicioni i Vëzhguesve Vendorë ka publikuar raportin ku theksohet se fushatat zgjedhore të subjekteve kryesorë politikë janë cilësuar si tepër të kushtueshme, krahasimisht me realitetin ekonomik që kalon Shqipëria.
  •  

Sekuestrohet 1.2 kg heroinë

Operacioni i koduar "Verë 2015" në zonën e Paskuqanit në Tiranë ka çuar në arrestimin e dy bashkëshortëve Selim dhe Nafije Llani, si dhe dy të afërmve të tyre Klevin dhe Sadik Llani, ndërsa në kërkim janë shpallur kater djemtë e çiftit të arrestuar, Et'hem, Dashamir, Fatjon dhe Ilir Llani.
  •  

Itali

Policia e qytetit të Milanos ka arrestuar tre trafikantë droge, shqiptarët Shahin Isufi 28 vjeç, Florian Lani 39 vjeç dhe nënshtetasin bullgar Ivan Penchev 26 vjeç.
  •  

Plani i ri zhvillimor

Kryetari i Bashkisë, Erion Veliaj dhe stafi drejtues, bien dakort me Ministrine e Turizmit dhe te Zhvillimit te Territorit te pezullojne te gjitha lejet e ndertimit deri ne hartimin e nje plani afatgjatë te zhvillimit te territorit.
  •