Zjarri në Kashar

Flakët e rëna prej orës 16:00 të 24 marsit  në magazinën e atleteve në Kashar ende nuk janë shuar

Kërkimet kanë vazhduar dhe gjatë ditës së sotme, kur shpresat për të gjetur të gjallë 33 vjeçarin, shef i sigurisë së magazinës janë të pakta

EMISIONET