Tre shtëpi janë djegur nga zjarri gjatë natës në Bajzë të Malësisë së Madhe. Mësohet se në 2 prej tyre, në pronësi të dy grave 50 dhe 80 vjeçe nuk banonte njeri.

Por dëmi më i madh ka qenë për të tretën,  ku banonte një familje me 5 anëtarë e cila ka mbetur në qiell të hapur.

Dy prej anëtareve të kësaj familje janë me aftësi të kufizuara, nuk degjojnë dhe as nuk flasin.