Një zjarr masiv ka përfshirë pyllin, ullishtet dhe shkurret në fshatin Drenovë të Mallakastrës.

Zjarri ka filluar në mesnatë dhe  vazhdon ende të jetë aktiv.

Terreni i ështirë ka bërë që forcat zjarrëfikëse  të kenë vështirësi në shuarjen e flakëve.

Deri në këto momente janë djegur 40 ha ullishte, pyll dhe shkurre.