Në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, gazetari Zheji foli për riformatim të qeverisë dhe pyeti deputetin Kujtim Gjuzi nëse po lëviz fijet për një qeveri teknokrate.

Zheji: Zërat korridoreve flasin për një riformatim të qeverisë aktuale nga Rama, por disa numra po lëvizin underground në parlament.

Gjuzi: Kur u futëm në Kuvend vjet Balla më tha se do të rrimë gjatë bashkë. I thash se ke mjaft kohë në parlament, qysh në kohën e Nanos. Mesa duket do t’ia hash kokën edhe Edi Ramës.

Ne kemi thënë që mund ta rikthejmë PD në parlament, me qeverinë 7 Rama dhe pjesa tjetër opozita. Rama foli për një mblesëri me Bashën.

Gjuzi: Duket se t’i po lëviz fijet për një qeveri teknokrate