Shatëmbdhjetë vjeçari Gage Gillean, një yll i rrjeteve sociale ka humbur kontrollin e makinës dhe e ka shkatërruar atë e cila ishte e babait të tij super milioner.

Imazhet e publikuara kanë fiksuar pamje të makinës luksoze të shkatërruar dhe pjesë të saj të shpërndarë në rrugë. Makina unike thuhet se është e vetmja në llojin e saj dhe ishte shitur për më shumë se 3.4 milionë dollar.

Ai nga ky aksident ka shpëtuar pa lëndime dhe menjëherë në rrjetet e tij sociale ka falenderuar zotin pasi mund të kishte shkuar më keq.