Përmes një postimi në Twitter, ministrja e re e Jashtme, Olta Xhaçka bën me dije një takim me ambasadoren amerikane në Tiranë, Yuri Kim.

Xhaçka shkruan se ky takim ka pasur në qendër thellimin e partneritetit strategjik mes Shqipërisë dhe SHBA-së.

Xhaçka: Gjithmonë një kënaqësi duke parë ambasadoren Yuri Kim, Yuri Kim. Takimi konstruktiv se si të thellojmë partneritetin strategjik mes Shqipërisë dhe SHBA-së. Partneriteti i Shqipërisë me SHBA është themeli i politikës sonë të jashtme. Me kënaqësi të marr sigurimin e një mbështetjeje të vazhdueshme.