Kanye West ka bërë të ditur se ka hyrë në nëj krizë ekonmomike dhe kërkon ndihmë për të dalë nga kjo situatë.

Borxhi i West ka shkuar në shumën prej 52 milion dollarësh  dhe i duhet një dorë e fortë që të përballojë të gjithë këtë vështirësi.

Ai i kërkoi 1 milion dollarë nga Mark Zuckerberg për të vazhduar punën e tij në art, ndërkohë që një tjetër miliarder i është ofruar për ndihmë, por me një kusht.

Princi Saudit Mohammed është shprehur se do t’i japë reperit 10 milion dollarë nëse ai do t’i lërë për një natë, Kim Kardashian.

“Nuk më intereson aspak muzika apo veshjet e tij, por gruaja e tij është një aset i paçmuar. Unë do t’i paguaja 10 milion dollarë ose më shumë vetëm për të kaluar një mbrëmje me të”– tha princi