Breshër sa një kokërr pinpingu në Konispol

Bashkia e Konispolit u përfshi gjate nates nga një shi me breshër të pazakontë. Fotot dhe video e mbërritur në Ora News tregojnë se madhësia e një kokrre breshëri ka qenë sa një top pinpongu, dhe për rrjedhojë ka dëmtuar shumë pemët thotë kryetari I bashkisë Shuaip Beqiri.

FOTOGALERI TJERA