VIDEO E FUNDIT

Letra e hapur, Calja: Prej 19 muajsh përgjigje heshtja, kryeministri më kontaktoi dhe më tha ...

21/10/2019 - 08:19

VIDEO TJERA

Alpha Bank mbështet bizneset

19/10/2019 - 16:04

Braktiset Shishtaveci

19/10/2019 - 14:59

Bizneset me llogari bankare

19/10/2019 - 14:40