Nuk është e lehtë të jesh punonjës i shëndetësisë, e mbi të gjitha i shërbimit të urgjencës në një kohë kur qytetarët janë të frustruar edhe për shkak të pandemisë së Covid-19.

Dhe këtë e vërteton më së miri videoja e mëposhtme.

Një qytetar ka sulmuar fillimisht me fyerje e më pas edhe veprime stafin e urgjencës. Por ai që e ka pësuar më keq ka qenë shoferi i ambulancës, shkruan Ora News.

Ngjarja ka ndodhur në një rajon të Izmirit në Turqi, ndërsa mediat turke që kanë publikuar pamjet, nuk japin informacione mbi faktin se çfarë e shtyhu qytetarin drejt një veprimi kaq të dhunshëm.