U përfshi në një aksident automobilistik, fatmirësisht pa dëme në njerëz, por në debat e sipër kalon në krizë mendore.

Kjo ka ndodhur në qytetin Zongludak në Turqi me shoferin që “i ikën truri” dhe janë dashur disa policë për ta qetësuar.

Janë dashur minuta të tëra që shoferi të merrte veten dhe të qetësohej.