Rradhë të gjata automjetesh në Morinë, për të hyrë në Kosovë.

Nga pamjet e mbërritura në ‘Ora News’, shihet që në rradhë janë përfshirë automjete dhe kamione.

Mijëra pushues nga Kosova po kthehen pas pushimeve të kaluara në bregdetin shqiptar.