Video e një ketri të etur që i kërkon një fëmije ujë, është bërë mjaft virale nëpër rrjetet sociale. Ketri po vërtitej rreth fëmijës dhe duart i kishte zgjatur drejt shishes me ujë.

Fëmija hap shishen me ujë dhe ia drejton. Ketri e pi të gjithë shishen dhe largohet. Nuk dihet se në çfarë vendi ka ndodhur, por kjo ngjarje ka prekur zemrat e të gjithëve.