Ronaldo Sharka ka futur në kurth kolegun e tij në emisionin e gatimit “Kafsho”.

Situata është e tillë:

Regjisorja e emisionit i komunikon Chef Titit dhe Ronaldo Sharkës pas përfundimit të live-it të emisionit, se ky program rrezikon të mbyllet pasi performanca e Chef Titit ka rënë, dy moderatorët nxehen live dhe përsërisin recetat e gatimeve. Kjo gjë i ishtë komunikuar nga drejtuesit e televizionit regjisores së emisionit, gjë të cilën Ronaldo e konfirmon dhe ia faturon fajin Chef Titit, gjë e cila nxehi dhe nxorri nga vetja këtë të fundit.

Ndiqni videon e plotë.