Ish deputeti Gent Strazimiri publikon një video në Facebook-un e tij për të denconcuar mungesën e tamponëve në një kohë kur vendi po përballet me një valë të fortë të infektimeve dhe vdekjeve nga Covid-19.

Ai i drejtohet kryeministrit Edi Rama duke i kërkuar të merret me shëndetin dhe jetën e qytetarëve.

Gent Strazimiri: Hap veshet dhe degjo sesi mungojne tamponet, sesi sorrollaten qytetaret per te bere testin dhe per te marre pergjigjen!

Boll rremove ne te shkuaren e njerezve, siç kane bere paraardhesit e tu me jeten e shqiptareve per dekada me radhe.

Per aq kohe sa te ka mbetur, merru me kujdesin e jetes se qytetareve, me mjeket dhe infermieret qe i ke lene ne meshire te fatit.

Tampone nuk ka as ne Durres, tampone nuk ka as ne Elbasan, nuk ka ne te gjithe vendin, sepse banda qe drejton nuk do t’ia dije per njerezit.

Degjoje te verteten dhe mos u fshih pas shantazheve dhe batutave bajate