Melania Trump është vënë sërish në vëmëndjen e mediave,  për sjelljen e saj në publik ndaj Presidentit Donald Trump.

Gjatë debatit të fundit presidencial mes kandidatëve Trump dhe Biden ,per zgjedhjet që do të zhvillohen më 3 nëntor, ra në sy sjellja e Zonjës së Parë kundrejt Trump.

Ajo u pa duke ia tërhequr dorën me forcë presidentit  teksa ecnin krah njëri tjetrit duke dal nga salla.Kjo nuk është hera e parë që ajo vë në siklet presidentit Trump , të cilin  nuk preferon ta kapë prej dore shumicën  e rasteve.