Një familje e cila kishte dalë për piknik në një pyll në Maryland janë përballur me një ari të zi. Ai iu bashkua familjes, po qëndronte pranë tavolinës si pjestarët e tjerë dhe priste që të hante bukë.

Famijarët i lyen disa feta bukë me gjalpë kikiriku dhe ia dhanë t’i hante. Për më shumë shikoni videon e mëpshtme: