Doktoreshat që janë në vijë të parë të luftës kundër koronavirusit, kur heqin uniformën e veçantë dhe bluzat e bardha janë nëna, bija, motra.

Në spitalin infektiv, Ada, doktoresha Reanimatore veç pacientëve të tjerë kujdeset dhe për të atin që është i shtruar atje.

Babai i saj dje kishte, dje ditëlindjen dhe ata vendosën që ta surprizonin duke organizuar një ceremoni surprizë.

Një tortë dhe një tufë me lule për ti uruar 60 vjetorin.

Doktoreshë Najada Çomo e postoi videon në facebook duke i uruar vite të shëndetshme babait të doktoresh Adës.