Intervistës me këngëtaren Gerta Mahmutaj në emisionin “Ora Verore” në RTV Ora me gazetarin Ronaldo Sharka i është bashkuar edhe një vajzë e vogël me sindromën Down e quajtur Vanesa, jo pak e njohur për publikun.

Ronaldo dhe Gerta, ndryshuar skenarin dhe kjo e fundit mes emocioneve i këndoi një këngë Vanesës së vogël. Në fund të këngës Vanesa e lumtur falenderon këngëtaren.

Një video për mos t’u humbur: