Dy emigrantë u arrestuan nga policia greke pas publikimit të një video të publikuar në rrjetet sociale ku shfaqej një prej tyre teksa lëpinte kosin në një supermarket dhe më pas e linte në vend.

Në një kohë kur frika nga Koronavirusi sa vjen dhe rritet gjeste të tilla nuk priten mirë nga qytetarët.