Hajduti futet për të vjedhur në dyqan por pikaset nga pronari dhe aty nis një përplasje fizike për disa minuta.

Përleshja mes të dyve zgjat disa minuta por më në fund hajduti arriti ti shpëtonte inatit të pronarit të dyqanit.

Pamjet: