Një burrë i cili po i propozonte të dashurës së tij, u përball me një skenë të papritur.

Ai po qëndronte në pjesën e prapme të një varke të palëvizshme, ndërsa gruaja ishte e ulur tek një varkë tjetër.

Momenti I cili duhej të ishte përrallor, papritur u shndërrua në një ngjarje qesharake për dy të dashuruarit.

Varka ku po qëndronte gruaja, u ndez papritur për t’u larguar me shpejtësi.

Në ato çaste i dashuri i saj i cili po qëndronte në anën tjetër, u rrëzua dhe ra në ujë.