Para ditsa ditësh ajo bëri 31-vite jetë, e ndërsa mbrëmjen e djeshme ka zgjedhur që të mbledh miqtë për të festuar.


Mes të ftuarve VIP e jo vetëm, nga pamjet e publikuara në Instagram, Ronela me miqtë i ka vënë “flakën” ditëlindjes.

Në një video, Ronela shihet me miqtë duke festuar mes tyre, vajza me bikini dhe meshkuj pa bluzë, duke bërë një super atmosferë.


Epo ditëlindja të tilla, vetëm Ronela ka fatin t’i ketë.