Pse u dogj ashtu pallati në Tiranë? Inxhinieri Meçe: Ishte pjesë arkitekturore, nuk ishte cilësia e ndërtimit e dobët

Inxhinierët Erion Softa, Luan Myrtaj, Arben Meçe dhe Markel Baballëku ishin të ftuar në emisonin "Ora e Betit" në Ora News. 

Ngjarja e pak ditëve ku një pallat u përfshi nga flakët dhe u dogj si kashtë, dhe cilësia e ndërtimeve të reja ishte tema e diskutimeve në studion e emisionit "Ora e Betit" në Ora News, të moderatores Beti Njuma.

Inxhinieri Arben Meçe deklaroi se: "Nuk është e vërtet që ishte cilësia e ndërtimit e dobët. Ishte pjesë artikekturore".

EMISIONET