Zjarri i fuqishëm pranë bregdetit të Tales në Lezhë

Një zjarr i përmasave të medha ka përfshirë zonën e kënetës pranë bregdetit të Tales në Lezhë.

Flakët jane shfaqur rreth orës 17:00 dhe duke qenë se janë favorizuar dhe nga era janë përhapur në një siperfaqe të madhe, duke vënë në rrezik dhe bizneset përgjatë bregdetit.

Dy auyomjete zjarrëfikëse po punojnë për shuarjen e zjarrit.

FOTO nga zjarri, LSA

Zjarri i fuqishëm pranë bregdetit të Tales në LezhëZjarri i fuqishëm pranë bregdetit të Tales në LezhëZjarri i fuqishëm pranë bregdetit të Tales në LezhëZjarri i fuqishëm pranë bregdetit të Tales në LezhëZjarri i fuqishëm pranë bregdetit të Tales në Lezhë

EMISIONET