Pamjet e kurorës së zjarrit në Karaburun

Pamjet e kurorës së zjarrit në Karaburun

Këto janë pamjet e zjarrit që përfshiu gadishullin e Karaburunit një ditë më parë dhe po vazhdon edhe sot.

Zjarri i madh po djeg bimë, shkurre dhe pemë të ndryshme në zonën e Bristanit.

Ndërkohë që flakët u përhapen me shpejtësi duke u ngjitur në Ravenë dhe mbi kishën e Marmiroit në Orikum.

Ndërhyrja në terren është e vështirë, ndërsa punonjës dhe specialistë të zonave të mbrojtura së bashku me prefektin e qarkut të Vlorës u munduan së bashku me zjarrfikësit të fiknin zjarrin.

Fjalët të ndihmuara edhe nga era rrezikonin t'i afroheshin Parkut Kombëtar të Llogorasë.

Fotot: LSA, Gent Shkullaku

Pamjet e kurorës së zjarrit në Karaburun

EMISIONET