Zgjedhjet e 6 marsit, Ndoka depoziton në KQZ kërkesën për regjistrimin e partisë

Zgjedhjet e 6 marsit, Ndoka depoziton në KQZ kërkesën për

Partia Demokristiane ‘PDK’ me kryetar Nard Ndokën ka depozituar në KQZ kërkesën për regjistrimin e partisë në zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit.

Në kërkesë jepet dhe informacioni  i nevojshëm për regjistrimin e kësaj partie.

Zgjedhjet e pjesshme vendore të 6 Marsit do të zhvillohen në 6 bashki, Durrës, Shkodër, Lushnje, Dibër, Vorë dhe Rrogozhinë.

Zgjedhjet e 6 marsit, Ndoka depoziton në KQZ kërkesën për

Zgjedhjet e 6 marsit, Ndoka depoziton në KQZ kërkesën për

EMISIONET