Vrasja në Durrës, Kola: Fëmijët me veprimin që kryen, u bënë dhunues si i ati

Avokatja, Margarita Kola e ftuar në emisionin ‘’Drejt’’ në Ora Neës u shpreh se fëmijët me verpimin që kryen u bënë dhunues si i ati.

Kola: Ne jemi në këtë model që dhuna prodhon dhunë.

Pra me veprimin që kryen fëmijët u bënë dhunues si i ati.

Patën një baba dhunues, u rritën në një ambient dhunues dhe ata u bënë dhunuës.

Produkti që u krijua është një dhunues.

EMISIONET