Vazhdon festa në Tiranë, makina të veshura me flamuj kuq e zi "paradë" në sheshin "Nënë Tereza"

Festa me flamuj për festën e Pavarësisë vijoi edhe në orët e mbrëmjes. Dhjetëra makina të veshur me flamuj parakaluan në sheshin "Nënë Tereza" në Tiranë.

Ndërkohë në pritjen shtetërore të organizuar sot me rastin e 110-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë, Presidenti i Republikës, Bajram Begaj, priti autoritete të larta të shtetit, përfaqësues të trupit diplomatik, përfaqësues të forcave politike, komuniteteve fetare, kulturës, artit dhe medias për të kremtuar së bashku festat kombëtare në këtë vit jubilar të mëvetësimit të Shqipërisë.

Vazhdon festa në Tiranë, makina të veshura me flamuj kuq e ziVazhdon festa në Tiranë, makina të veshura me flamuj kuq e zi

EMISIONET