Vathi: Mungesa e stafeve problem i këtij sezoni turistik

Besnik Vathi ekspert turizmi njëherësh operator turistik në një intervistë në Ora News me Gazetaren Sonila Musai u shpreh se stafet janë problem më i madh i këtij sezoni veror pasi gjatë periudhës së pandemisë kjo industri humbi një pjesë të madhe të stafit të cilët u larguan dhe për pasojë kjo industri humbi një pjesë të madhe të kualifikuar.

Po bëhen përpjekjet maksimale për të përballuar fluksin. Problemi i stafit do sjellë pasojë në nivelin e shërbimeve që do të sjellë problem boomerang.

EMISIONET