VIDEO/ U vihet flaka plehrave pranë Stacionit të Trenit, tym i madh në zonë

Plehrave mes pallateve pranë stacionit të Trenit në Tiranë u është vënë flaka duke vënë në rrezik shtëpitë aty pranë.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Djegia e tyre ka shpërndarë në zonë një tym të madh teksa aty kanë mbërritur dhe forcat e policisë.

VIDEO/ U vihet flaka plehrave pranë Stacionit të Trenit, tym i madh VIDEO/ U vihet flaka plehrave pranë Stacionit të Trenit, tym i madh VIDEO/ U vihet flaka plehrave pranë Stacionit të Trenit, tym i madh VIDEO/ U vihet flaka plehrave pranë Stacionit të Trenit, tym i madh

EMISIONET