Tiranë: Rruga "Sinan Tafaj" me ujë e gropa

Rruga “Sinan Tafaj” në Tiranë është mbushur me gropa. Shkak janë punimet e Ujësjellës Kanalizime të cilët pasi prishin rrugët dhe kryejnë punimet nuk i riparojnë për ti kthyer në gjëndje të mëparshme.

Nuk është vetëm kjo rrugë që ka këtë problematikë. Në Tiranë janë të shumta rrugët të cilat janë me gropa dhe ku uji i pijshëm në vend të rrjedh nëpër çezma, rrjedh nëpër rrugë.

Kronika e përgatitur nga gazetarja Ora News, Katerina Hysenllari.

 

EMISIONET