Të vrasësh babanë! Koçibellinj: Fenomene të tilla ndodhin kur në familje ka dhunë konstante

Ekspertja e çështjeve sociale, Suela Koçibellinj e ftuar në emisionin ‘’Drejt’’ në Ora News u shpreh për vrasjen e babait nga fëmijët në Durrës se fenomene të tillla ndodhin kur në familje ka dhunë konstante.

Koçibellinj: Është një fenomen i rrallë.

Është minimum dyfish më shumë që prindi i merr jetën fëmijës.

Ka një lloj ndërvarësi ndaj prindit edhe pse janë të rritur.

Nuk janë funksional adult.

Fenomene të tilla ndodhin kur në familje ka dhunë konstatnte, fizike, verbale, ekonomike.

Dhe dhuna nxit frikë.

Kemi edhe një nënë që nuk i ka dal për zot fëmijëve

EMISIONET