Të groposura në një zonë me shkurre te "5 Maji", policia gjen pjesë armësh të vjetra

Policia e Tiranës ka zbuluar pjesë armësh të groposura në një zonë me shkurre te "5 Maji" në kryeqytet.

Bëhet fjalë për pjesë armësh të ndryshme të vjetra.

Policia ka bërë sekuestrimin e tyre dhe i ka dërguar në policinë shkencore për të mësuar më shumë rreth tyre.

EMISIONET