Spahiu: Në një votim të fshehtë për bashkimin kombëtar, Rama e Kurti do të votonin kundër

Në “Ora e Betit” nga Beti Njuma në RTV Ora, politologu Nexhmedin Spahiu u shpreh se Kurti u deklarua ashtu në Shqipëri dhe pse Rama thotë ashtu është se Kurti ka humbur 2/3 e votave.

Ai tha se nëse do të mbahet një votim i fshehtë për bashkimin kombëtar, Rama dhe Kurti asnjëri nuk do të votonte pro këtij bashkim.

Spahiu: Në Kosovë e shohin të arsyeshme që të gënjejë që janë patriotë, ndërsa në Shqipëri nuk e bëjnë. Ky është dallimi. Nuk është se në Kosovë janë më shumë patriotë. Sa i përket pse Kurti u deklarua ashtu në Shqipëri dhe pse Rama thotë ashtu është se Kurti ka humbur 2/3 e votave.

Prandaj ai po i nënshtrohet Ramës duke bërë një ndërrim nga qëndrimet e tij kundrejt Ballkani të Hapur. Nëse do të mbahen një votim i fshehtë për bashkimin kombëtar, Rama dhe Kurti asnjëri nuk do të votonte pro këtij bashkim. Të dy gënjejnë.  

EMISIONET