Soko: Lufta me FSHF-në nuk bëhet pa urdhrin e Ramës, ose të dalë me Veliaj ose me Federatën

Në “Drejt” nga Luan Rama në RTV Ora, eksperti i ekonomisë Pano Soko u shpreh se Rama ose është palë me Veliaj dhe mbështet atë që bën ose duhet të kishte dalë në krah të Federatës.

Ai tha se kryeministri nuk mund të qëndroj indiferent se ndryshe bëhet palë, pasi kjo luftë e madhe nuk bëhet pa urdhrin e Ramës.

Soko: Rama ose është palë me Veliaj dhe mbështet atë që bën ose duhet të kishte dalë në krah të Federatës. Kryeministri nuk mund të qëndroj indiferent se ndryshe bëhet palë. Kjo luftë e madhe nuk bëhet pa urdhrin e Ramës.

EMISIONET