Shkarkohet gjyqtari Elbasanit, Bujar Musta, probleme të theksuara me pasurinë e jo vetëm

Shkarkohet gjyqtari Elbasanit, Bujar Musta, probleme të theksuara me

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra gjyqtarin e Elbasanit, Bujar Musta.

Vetingu ka vërejtur se ai ka pasur probleme të theksuar me pasurinë, kriterin moral dhe atë profesional.

DSIK  raportoi dhe për ndikim në krimin e organizuar.

Shkarkohet nga detyra Bujar Musta gjyqtari i Elbasanit i perfshire ne disa skandale.

 

EMISIONET