Shifrat e Covid 19, Alimehmeti: Nuk jemi në situatë alarmuese

Ilir Alimehmeti, Mjek epidemiolog  në një intervistë me gazetaren e Ora News Sonila Musai foli për shtimin e numrit të të infektuarve me Covid 19 ku tha nuk jemi në një situatë që rrezikohet turizmi nga covidi.

Alimehmeti: Covid 19 nuk do ta pengojë turizmin. Ju e keni parë që të gjithë kontinentin ka pasur një rritje. Kjo vjen si rrjedhojë e një nën varianti por disa prej shteteve kanë filluar dhe rënie. Po të shihni nuk ka një alarm jemi jashtë fazës alarmuese pasi kemi një nën variant dhe kemi një mur imuniteti më të fortë. Nuk jemi në një situatë që rrezikohet turizmi nga covidi.

EMISIONET