Shehi: Censusi është një domosdoshmëri, numri i minoriteteve ka rënë

Kreu i LZHK-së, Dashamir Shehi ishte i ftuar në studion e Ora News ku foli për censusin e popullsisë. Shehi theksoi se censusi  është një domosdoshmëri dhe se duhet të jetë sa më i rregullt.

Sipas Shehit, numri i minoriteteve ka rënë dhe kjo shihet edhe në votime. 

"Censusi ështënjë domosdoshmëri. Censusi duhet të jetë sa më i rregullt. Procesi të përfundojë sa më parë. Numri i minoriteteve ka rënë, vihet re edhe në votime.

Çështja Beleri mund të influencojë. Rëndësi ka saktësia dhe të evidentohen problematikat", tha ndër të tjera Shehi.

Shei foli edhe për rikthimin e basteve. Sipas Shehit, bastet nuk janë ndalur kurrë.

"Ligji do të legalizojë një situatë ekzistuese. Lojërat e fatit dhe bastet nuk janë ndalur kurrë", tha ndër të tjera Shehi.

 

EMISIONET