Sali Shehu dhe Arian Galdini kërkojnë të garojnë në zgjedhjet për 6 bashki

Sali Shehu dhe Arian Galdini kërkojnë të garojnë në

Fryma e Re Demokratike e Sali Shehut dhe Lëvizja e Re e Ardian Galdinit kërkojnë regjistrimin në zgjedhjet e pjesshme vendore që do të mbahen në 6 bashki të vendit me 6 mars.

Kërkesat i kanë depozituar pranë KQZ-së.

Më herët kërkesën për regjistrim e kanë bërë PS, LSI dhe PD.

Sali Shehu dhe Arian Galdini kërkojnë të garojnë nëSali Shehu dhe Arian Galdini kërkojnë të garojnë nëSali Shehu dhe Arian Galdini kërkojnë të garojnë nëSali Shehu dhe Arian Galdini kërkojnë të garojnë në

EMISIONET