Rrëfehet Alma Kaçi: E demaskova Gjicin, e ka bërë edhe me të tjera, kanë frikë ta denoncojnë

Rrëfehet Alma Kaçi: E demaskova Gjicin, e ka bërë edhe me

Në një rrëfim ekskluziv për gazetarin Edison Vatnikaj, Alma Kaçi, vajza e videos erotike me ish-kryebashkiakun e Kukësit, Safet Gjici ka treguar të vërtetat e saj.

Kaçi: Viktima në këtë rast doli abuzues dhe abuzuesi viktimë. Unë jam një aktiviste për mbrojtje ne kafshësh dhe i mbroj ato. Vajtja në atë zyrë ndodhi sepse kisha dëgjuar se Gjici ishte abuzues dhe ai do të bënte ato veprime që bëri në ato video. Nuk e besoja në fillim se diçka e tillë mund të ishte mundur.

Fabula në fillim ishte një projekt. Hera e parë që shkova u prezantove, folëm për projektin, ndërsa ai krijoi afrimitet qysh në herën e parë. Mua më la të kuptoja se çdo gjë ishte e vërtetë. Pas zgjedhjeve që fitoi mandatin shkoj sërish atje dhe motivimi ishte për ta demaskuara një titull që abuzon me zyrën e shtetin. Unë nuk jam e para, çdo femër atje... sepse këtu kanë frikë të denoncojnë dhe stepen. Unë e mora guximin dhe e demaskova një njeri të tillë.

EMISIONET