Rrapit shekullor në aksin Gjirokastër-Kakavijë i thyhet dega, dëmton xhamat e makinave të parkuara

Rrapit shekullor në aksin Gjirokastër-Kakavijë i thyhet dega,

Dega e një rrapi shekullor është shkëputur këtë pasdite në  rrugën nacionale Gjirokastër-Kakavije, në afërsi të vendit të quajtur Kordhocë.

Për pasojë janë dëmtuar xhamat e makinave të cilat kanë qenë të parkuara para një lokali ndërsa rrezikon të bjere edhe pjesa tjetër.

Rruga është bllokuar, ndërsa në vendngjarje kanë shkuar forcat e MNZSH  dhe vazhdon  puna për heqjen e tyre.

Rrapit shekullor në aksin Gjirokastër-Kakavijë i thyhet dega,Rrapit shekullor në aksin Gjirokastër-Kakavijë i thyhet dega,

EMISIONET