Reporterët pa Kufij: Të hetohen ndërhyrjet politike në sulmet kibernetike ndaj mediave

Reporterët pa Kufij: Të hetohen ndërhyrjet politike në

Pas shumë reagimeve brenda vendit dhe jashtë vendit, ka reaguar edhe Reporterët pa Kufij lidhur me sulmet kibernetike të mediave shqiptare, përfshirë edhe Ora News.

Reporterët pa Kufij shkruajnë mediat u vënë në shënjestër pas një publikimi audio komprometues që zbulon përpjekjet e kryebashkiakut të Tiranës Erion Veliaj për të ndikuar në zgjedhjet FSHF.

Reporterët pa Kufij bëjnë thirrje për një hetim për ndërhyrje të mundshme politike.

RSF: Shqipëri: Disa media janë vënë në shënjestër të sulmeve kibernetike gjatë 2 ditëve të fundit pas publikimit të një audio kompromentues që zbulon përpjekjen e kryebashkiakut të Tiranës @erionveliaj për të ndikuar në zgjedhjet @FSHForg. RSF bën thirrje për një hetim për ndërhyrje të mundshme politike.

EMISIONET