Rama në Bruksel: Foto të bukura po sa bukur do të ishte sikur të mbaheshin premtimet

Rama në Bruksel: Foto të bukura po sa bukur do të ishte sikur

Kryeministri Rama ka publikuar foton zyrtare të samitit BE-Ballkani Perëndimor në faqen e tij në Twitter duke e shoqëruar me përshkrimin:

"Vend i bukur, njerëz të këndshëm, fjalë të bukura, foto të bukura dhe imagjinoni sa bukur mund të ishte nëse premtimet e bukura do të pasoheshin nga një lajm i bukur... Por ne shqiptarët nuk jemi aq të mirë sa të dorëzohemi kaq lehte! Kështu që ne do të vazhdojmë dhe do të punojmë edhe më shumë për ta bërë Shqipërinë një anëtare të denje të BE-së."

EMISIONET