Radoshiqi: Bastet nuk janë mbyllur asnjëherë

Romina Radoshiqi ka qenë e ftuar në një lidhje live me moderatoren, Katerina Hysenllari, ku ka folur për bastet online që pritet të hapen në ditët në vijim.

Ajo u shpreh se bastet në vendin tonë nuk janë mbyllur asnjëherë dhe se hapja e tyre të paktën do të ketë një të mirë pasi do përftohen disa taksa.

"Bastet nuk janë ndërprerë asnjëherë pavarësisht propogandës. Legalizimi do të jetë gjë e mirë pasi do shtohen disa taksa në buxhetin e shtetit pavarësisht se do vazhdojnë edhe ato informalet".

Radoshiqi: Bastet nuk janë mbyllur asnjëherë

EMISIONET