Provat e SHBA për Berishën “non-grata”? Basha refuzon të përgjigjet: S’pështy...

Provat e SHBA për Berishën “non-grata”? Basha refuzon

reu i Partisë Demokratike Lulzim Basha, ka refuzuar të jap një përgjigje kur është pyetur nëse ka prova për shpalljen e Sali Berishës “non-grata” nga SHBA.

Ai tha se në lidhje me provat dhe dosjet për këtë çështje nuk do të japë asnjë përgjigje ndërkohë ka shtuar se  SHBA është aleati më i rëndësishëm dhe që ka një kontribut ekzistencial në dhjetra vite për Shqipërinë.

“Për prova apo dosje, nga mua nuk keni për të marrë asnjë përgjigje”, u shpreh Basha.

Basha në emisionin “Open”  tha se “s’ka ndërmend të pështyjë në 16 vite marrëdhënie me Berishën”,

Pyetje: Cilat janë faktet dhe provat që ke se ndryshe keni marrë një vendim politik.

Basha: Se çfarë di unë dhe që unë kam vendosur të mos pështy në 16 vjet që kam bashkëpunuar me Berishën, këtë rrini pa merak. Përgjegjësia ime është jo t’i fshihet vendimeve të vështira.

EMISIONET