Protezë totale për kyçin e këmbës në Spitalin Amerikan 3, Dr. Orthner tregon eksperiencat me pacientët

Njeriu qe krijoi vete një proteze totale për kyçin e këmbës, kirurgu austriak me fame ndërkombëtare prof. dr. Ernst Orthner prej vitesh ofron trajtime te specializuara për shputën, dhe kyçin e këmbës ne Spitalin Amerikan 3.

Implantimi i protezës totale te kyçit është një operacion tepër i specializuar qe shume pak kirurge ortopedë ne Evropë e kane vështire ta realizojnë.

Doktor Ernst Orthner tregon eksperiencat me paciente që vuajnë nga problemet e veçanta me këmbët.

Njeriu qe revolucionarizoi sistemin e kirurgjisë moderne te këmbës ka zgjidhur me sukses edhe rastet e pacienteve te prekur nga këmba diabetike.

Me shume se 15.000 operacione te kryera me sukses dhe një pjesëmarrje e gjere ne konferencat kombëtare dhe ndërkombëtare janë një eksperience e jashtëzakonshme.

Prof. Dr. Ernst Orthner e gjeni ne Spitalin Amerikan 3, për te sjelle këto metoda te avancuara për trajtimin e patologjive te këmbës, duke reduktuar dhembjet, rifituar funksionin e këmbës dhe shmangur amputimin e saj.

 

EMISIONET